Magneetstickers bestellen?

Magneetstickers zijn ideaal om tijdelijk op te vallen en een grote indruk te maken! Je plakt ze simpel op een vlakke metaalhoudende ondergrond. Dat maakt een magneetsticker perfect als autoreclame. Magneetstickers zijn er al vanaf € 19,-

Levertijd 2 werkdagen
Elk formaat mogelijk
Weerbestendig en maximale kleefkracht
Je ontvangt altijd eerst een proefdruk
Géén verborgen kosten

Al onze magneetstickers worden afgewerkt met afgeronde hoekjes en worden voorzien van een glans beschermlaag. Deze biedt bescherming tegen regen, zonlicht en vuil, waardoor je nog langer plezier hebt van je magneetsticker. Bestel of vraag een offerte aan. Binnen 1 uur heb je een reactie.

DIRECT BESTELLEN
magneetsticker

Magneetsticker prijzen

Hieronder tref je de prijzen aan van onze magneetstickers. Prijzen zijn incl. opdruk en afgeronde hoekjes.

Afmeting Prijs per stuk Vanaf 4 stuks
50 x 20cm € 24,- € 19,-
50 x 30cm € 27,- € 22,-
50 x 40cm € 28,- € 23,-
60 x 30cm € 29,- € 24,-
60 x 40cm € 30,- € 25,-
60 x 50cm € 32,- € 27,-
70 x 30cm € 34,- € 29,-
70 x 50cm € 35,- € 30,-
80 x 50cm € 36,- € 31,-
80 x 60cm € 37,- € 32,-
100 x 50cm € 38,- € 33,-
100 x 60cm € 39,- € 34,-
150 x 60cm € 69,- € 64,-

Prijzen zijn per stuk en excl. btw
Ander formaat nodig? Geef dit dan aan in het offerte-formulier
Bij meer dan 10 stuks kunnen wij nog scherpere prijzen aanbieden.
Levertijd is 2 werkdagen

Magneetstickers bestellen / offerte

Vul het formulier in en ontvang binnen 1 uur een reactie. (velden met een * zijn verplicht)

  OfferteBestellen

  Heb je meerdere verschillende magneetplaten nodig?
  Geeft dit dan aan bij "vragen of opmerkingen" en wij behandelen deze als 1 aanvraag.

  Magneetsticker voorbeelden

  Magneetstickers bestellen

  Magneetstickers worden ook wel magneetplaten, automagneten of magneetfolie genoemd. Ze kleven wel, maar plakken niet. Daarom dus ideaal om op een makkelijke manier je (tijdelijke) reclameboodschap over te brengen. De magneetplaten zijn eenvoudig aan te brengen en ook snel weer te verwijderen. Tevens geschikt voor bijvoorbeeld magazijnstellingen. Zolang de ondergrond maar van staal is dan blijft de magneetplaat kleven. Heb je geen geschikt bestand? Dan helpen wij je daarmee graag verder. Ten slotte is het eindresultaat voor ons net zo belangrijk als voor jou!

  Magneetsticker reclame

  Wist je dat autoreclame uitermate rendabel is? Uit diverse onderzoeken blijkt dat een gemiddelde bedrijfsauto al gauw vele duizenden kilometers per jaar aflegt waarvan 70% op drukke snelwegen. Uitgerekend naar het aantal ‘Opportunities To See’ (OTS) scoort autoreclame meer dan 4 miljoen contacten per jaar. En met de vele files van tegenwoordig blijft de reclame ook nog eens langer op het netvlies van een ‘potentiele’ klant. Overigens is het aantal contacten in werkelijkheid veel groter. Dit omdat het onderzoek alleen rekent met voertuigen en niet met andere weggebruikers zoals voetgangers.

  Bij autoreclame moeten passanten in een flits zien bij wat voor soort bedrijf de auto hoort. Dat wil zeggen logo en bedrijfsnaam moeten direct herkenbaar zijn. Vooral in grote steden is dit van zeer belang Een echt mobiel visitekaartje dus! Voor de herkenbaarheid is de keuze van kleur en vormgeving daarom van groot belang. Magneetstickers zijn daarin ook ideaal om de reclameboodschap weer snel te wisselen. Bijvoorbeeld tijdens een actieperiode of een speciaal evenement zoals de Olympische Winterspelen

  Bestanden aanleveren

  Gebruik onze upload-functie in het bestelformulier om het bestand mee te sturen of mail het bestand naar info@automagneetplaat.nl.
  Voor grote bestanden kun je gebruik maken van www.wetransfer.nl
  Wij beoordelen altijd of het aangeleverde bestand geschikt is om te printen. Indien wij twijfelen dan zullen wij dit aangeven en met je overleggen.

  Magneetstickers aanleverspecificaties

  Voor het beste eindresultaat zijn de volgende bestanden geschikt om aan te leveren:
  PDF / EPS / AI / PSD / PNG / JPG of TIFF (min. 1mb)
  Teksten omgezet in contouren of lettertype mee zenden. Afloop of marge is niet nodig.
  Heb je geen geschikt bestand, dan helpen wij je graag verder, want het eindresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou.

  Magneetplaat gebruiksaanwijzing

  Bevestigen
  – De bevestigingsvlakken van zowel het voertuig als van de magneetplaten moeten droog en vrij van stof zijn.

  – De magneetplaat boven het juiste vlak houden en loslaten; niet schuiven om krassen te voorkomen.
  – Niet over sierlijsten of scherpe profielvouwen aanbrengen.
  – Nooit de magneetplaat op een pas gespoten, geverfd of gepolijst vlak aanbrengen; de lak eerst goed laten uitharden.

  Verzorging
  – Alleen met mild afwasmiddel reinigen; gebruik nooit agressieve middelen.

  – Vergeet ook de bevestigingsvlakken niet; vuil, stof of zand vermindert de magnetische kleefkracht aanzienlijk.

  Opbergen
  – Een magneetplaat moet vlak opgeborgen worden om “ezeloren” te voorkomen. Bijvoorbeeld tegen een vlakke ijzeren kast of wand (nooit tegen een verwarming of een geprofileerd vlak)
  – Niet los in de wagen laten liggen; het materiaal kan daardoor vervormen.
  – Niet nauwer oprollen van 10 cm diameter. Altijd met de magnetische zijde naar binnen gekeerd.

  Algemeen
  – Bij warmere temperaturen en ononderbroken meerdaags gebruik van de magneetplaten op het voertuig, kan het onder bepaalde omstandigheden gebeuren dat deze vastplakken op de lak. Om dit gevaar te voorkomen, moeten de magneetplaten minimaal 1x per week eraf worden gehaald en weer bevestigd worden.

  – Bevestigingsvlakken van voertuigen die naderhand meerdere malen geplamuurd of gespoten zijn, verminderen de magnetische kleefkracht aanzienlijk.
  – De folie is drukgevoelig; zeer zorgvuldig behandelen.
  – Scheuren en breuken kunnen allen bij onzorgvuldig gebruik optreden.

  Eisen tot schadevergoeding, welke voorkomen uit het niet in acht nemen van bovengemelde punten, worden door ons niet erkend.

  Magneetsticker technische specificaties

  De magneetsticker heeft een dikte van 0,85 mm dikte; dit geeft voldoende kleefkracht. De magneetplaat wordt beplakt met een polymeer fullcolour sticker inclusief polymeer laminaat glans beschermlaag. Deze beschermlaag biedt bescherming tegen onder andere regen, UV-zonlicht en vuil. De opdruk op de sticker wordt gemaakt van CMYK Eco-solvent inkten, geprint met onze fullcolour printer, een Roland XJ540. De opdruk kan ook genaakt worden uit snijfolies afhankelijk van het aantal kleuren opdruk. De hoekjes worden standaard afgerond. met een radius van 10 mm. Wil je dit liever rechte hoeken? Geef dit dan aan in het bestelformulier.

  Waar kan ik magneetstickers voor gebruiken?

  Magneetstickers kun je goed onder andere gebruiken voor autoreclame. Maar dit is uiteraard niet het enige waar je het voor kunt gebruiken. Er zijn talloze toepassingen voor magneetplaten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld promotieartikelen, koelkasten, magazijnstellingen, spellen, hobbymatig of zelfs het afplakken van onder andere serverruimte deuren om hierdoor de koeling beter te handhaven. Heb je de magneetfolie ergens anders voor nodig? We vinden het ten alle tijden leuk om te weten. Wij zijn altijd benieuwd naar de bestemming van onze magneetplaten en doen hierdoor graag inspiratie op van onze klanten!
  Magneetplaten kun je zelf ook in een vorm knippen of snijden. Dit doe je eenvoudig met een goede schaar of een stanleymes. Het is wel aan te raden om hiervoor een goede hobbyschaar en een stevig stanleymes te gebruiken die geschikt zijn hiervoor, zodat je geen onnodige schade aan de magneetsticker maakt.

  Mocht je nog vragen hebben over de magneetplaten, neem dan gerust contact met ons op. Ons magnetisch team staat je graag te woord!